Workshop i nudging og adfærdsdesign

Aktuel status
Ikke tilmeldt
Pris
kr.1995
Kom i gang
eller

Fem timers workshop i nudging og adfærdsdesign.

Via en række forelæsninger, får du viden og indsigt i nudging og adfærdsdesign samt værktøjer du kan bruge i din hverdag. Gennem forskellige opgaver og cases får du mulighed for at prøve den nye viden. Samtidig har du mulighed for at chatte med underviser samt deltage i månedlig webcast.

Workshop beskrivelse

Du får indsigt i hvordan vi mennesker tænker og træffer beslutninger. Vi er nemlig ikke altid så rationelle og med forskellige metoder og værktøjer, kan vi påvirke andres adfærd. Denne viden kan du blandt andet bruge til at påvirke dine kunder, kolleger eller ansatte

Adfærdsdesign og nudging tager udgangspunkt i antagelsen om at langt de fleste beslutninger træffer vi på baggrund af ubevidste processer. Processer der blandt andet påvirkes af formuleringen vi anvender, formgivningen vi har brugt og de systemer vi bruger når beslutninger træffes. Vi kan bruge denne viden til at ændre formuleringen, formgivningen eller systemer så vi i højere grad opnår den ønskede adfærd.

Hvad enten du sælger på nettet eller i et fysisk møde med din kunde, så vil du på dette kursus få konkrete tips og tricks, du kan bruge i hverdagen. Du får tips, der kan øge salget både på jeres webside eller i den fysiske butik. Du lærer desuden om dine kunders måde at bearbejde information på, og hvordan du kan optimere kommunikationen.

Kurset tager udgangspunkt i den nyeste forskning fra førende forskere som bl a Daniel Kahneman, Robert Cialdini, Richard Thaler og Dan Ariely .

Det får du ud af det

Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske eksempler og målet er at du får en række værktøjer du og din virksomhed kan få glæde af med det samme. I får blandt andet:

Grundlæggende forståelse for adfærdsdesign og nudging

Praktisk forståelse af metoder, kortlægning af adfærd/brugerrejser, udvikling af adfærdsdesign og nudgeløsninger og test af disse.

Værktøjer du kan bruge.

Deltag i live-webinarer

I det første år har du desuden mulighed for at deltage i live webinarer med din underviser, Jens Balle.